Εφαρμογές

    Το σύστημα Πυθαγόρας έχει ένα πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών. Το χαρακτηριστικότατο ίσως παράδειγμα είναι η χρήση του για την παρακολούθηση στόλου οχημάτων.
    Μερικά ακόμη αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αναφέρονται παρακάτω.

  • Οχήματα μεταφοράς και διανομής εμπορευμάτων, οχήματα μεταφοράς πελατών (ταξί), οχήματα παροχής υπηρεσιών από συνεργεία, οχήματα παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και πρώτων βοηθειών (ασθενοφόρα), οχήματα πωλητών, οχήματα ταχυμεταφορών, οχήματα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία μαθητικά, εκδρομικά κλπ),
  • Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις έχετε την δυνατότητα να προγραμματίζετε, να ελέγχετε και να κατευθύνετε τα οχήματα σας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των ανθρώπων που σας χρειάζονται. Επίσης έχετε την δυνατότητα να γνωρίζετε λάθη των οδηγών σας και να βελτιώνετε ολοένα και περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν. Έτσι πετυχαίνετε αύξηση της ταχύτητας διεκπεραίωσης και μείωσης των λειτουργικών εξόδων.
  • Το σύστημα Πυθαγόρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από εταιρείες, αλλά και από μεμονωμένους ιδιώτες ως ένα άριστο αντικλεπτικό σύστημα! Προστατέψετε οποιοδήποτε ακίνητο ή κινητό αντικείμενο όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες, σκάφη αναψυχής, συσκευές ή αντικείμενα μεγάλης αξίας. Ειδοποιηθείτε εγκαίρως για την θέση στην οποία βρίσκεται η ενσωματωμένη συσκευή GPS και ενεργήστε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Προστατέψετε τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Η συσκευή GPS μπορεί να τοποθετηθεί με μεγάλη ευκολία στο σώμα ζώων, και να λειτουργήσει ως σύστημα ανίχνευσής σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.
  • Τέλος, οι υπηρεσίες του συστήματος Πυθαγόρας, θα φανούν ανεκτίμητες σε όσους θέλουν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την θέση των ανήλικων παιδιών ή των ηλικιωμένων συγγενών τους, και γενικότερα ατόμων που χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας. Το σύστημα Πυθαγόρας είναι ένα σύγχρονο σύστημα πρόληψης για όλους τους παραπάνω τομείς.
Θυμηθείτε: Η πρόληψη, είναι η καλύτερη θεραπεία!
Αρχικη

ISO     Προσωπικά Δεδομένα     Πολιτική Απορρήτου